Vacature

Keukenmedewerker (12 - 20 uur per week)

Wij zoeken een keukenmedewerker die gestructureerd en zelfstandig kan werken. Je bent een team player, maar houdt van een flinke dosis verantwoordelijkheid.

Heb je een passie voor gezonde voeding en een drive voor precisie en efficiëntie in de keuken? Beschik je over ervaring in de keuken en krijg je energie van het strak plannen van grootschalige cateringopdrachten? Dan is Snoei op zoek naar jou!

Als Keukenmedewerker speel je een essentiële rol in het waarborgen van kwaliteit en efficiëntie in onze keuken. Onder jouw toezicht is de keuken altijd opgeruimd en georganiseerd, waarbij je schoon werkt en alle bereide ingrediënten volgens HACCP-richtlijnen netjes labelt.

Jij kunt:

– Nauwkeurigheid en efficiëntie: gestructureerd werken en gedijen in een georganiseerde werkomgeving.

– Energie voor cateringklussen: de drive om grote cateringopdrachten snel en succesvol af te ronden.

– Tijdmanagement: het vermogen om dagelijkse voorbereidingen op tijd af te ronden voor lunch en catering. Ook als er sprake is van een deadline en tijdsdruk.

– Up-to-date recepturen: je hebt oog voor detail en ervoor zorgen dat recepturen altijd actueel zijn.

– Organisatorisch talent: het handhaven van een georganiseerde keuken en zorgen voor een soepele workflow.

Wat bieden wij?

Een uitdagende rol in een dynamische keukenomgeving, waarin je kunt bijdragen aan de gezonde, verse lunches die wij dagelijks verzorgen. We bieden vaste uren (12-20 uur per week) en een inspirerende werkomgeving met een jong team.

Solliciteer nu